top of page

OVER SNELHEID EN TECHNIEK, MAAR  VOORAL OVER WINNEN ...

Roberto Curre uitlijnen

Roberto Curré is met een woord te beschrijven, hij heeft een winnaarsmentaliteit. Het mooiste voorbeeld daarvan is dat hij al zijn motorcross-spullen verkocht, inclusief zijn geliefde KTM 450 EXC, om te investeren in zijn eigen bedrijf dat hij in 2016 is gestart. Over zelfvertrouwen gesproken …

 

Als jonge jongen reed Roberto al op een Rond-Sachs – een historisch Nederlands motorfietsmerk uit Bennekom. De crossmotor was door zijn vader, die automonteur is, in elkaar is gezet. Trots als een pauw reed hij ermee over het schoolplein en hield hij spreekbeurten voor de klas. De vrijheid van de crossmotor, de geur van de techniek en zoete smaak van het winnen waren aanleiding voor Roberto om in 2001 Enduro te gaan rijden. Deze langeafstandsvorm van motorcrossen – het vroegere speedtrial - vergt het uiterste van mens en machine. Het paste perfect bij het karakter van Roberto met doorzettingsvermogen en de wil om te winnen als belangrijkste kenmerken. Het paste zelfs zo goed dat hij in 2009 Nederlands kampioen werd in de 40+ klasse.

 

Na zijn opleiding tot automonteur ging Roberto bij Vulcano werken; later bij Koos van Elk. In ruim dertig jaar heeft hij zich bij die bedrijven kunnen ontwikkelen tot specialist in banden en uitlijnen. Zijn winnaarsmentaliteit, het geld van zijn verkochte motorcross-spullen, zijn ruime ervaring en het plezier om andere te helpen , hebben ervoor gezorgd dat hij in mei 2016 succesvol Banden & Uitlijntechniek Roberto Curré is gestart.

Roberto Curre velg reparatie
Roberto autobanden
bottom of page